CAT | ESP

SENTIR PER VIURE EN PLENITUD

A qui s’adrecen els tallers?

“Si he estat prou afortunat de trobar una forma de viure que m’omple,

haig de trobar el coratge per viure plenament”,

John Irving

Els tallers que organitzo s’adrecen a persones de totes les edats que volen afrontar el futur amb valentia i agafar les regnes de la seva pròpia vida. I per aconseguir-ho et proposaré diferents exercicis i dinàmiques i et guiaré en el camí, mostrant-te diferents eines que et permetin arribar al teu benestar de forma conscient. Mantres, comunicació no verbal, sensibilitat, flexibilitat… Treballarem diferents aspectes de la nostra forma de relacionar-nos amb els altres i amb nosaltres mateixos perquè surtis del taller amb una consciència més clara de la teva persona, del teu cos i de la teva energia per mirar al futur amb llibertat i esperança.

Coaching Transformacional

El coaching transformacional proposa un marc conceptual i un mètode per comprendre els tres dominis essencials de nosaltres com a persona: el llenguatge, els estats emocionals i la corporalitat.

El coachingt’ensenyarà a fer servir millor la teva energia i a mesurar l’impacte de les teves accions en el teu dia a dia. T’acompanyaré perquè connectis amb la teva consciència d’una manera fluida i comprenguis l’ésser íntegrament, amb el zen equilibrat perquè tot flueixi i perquè afrontis les teves fites des d’una perspectiva oberta a l’univers.

Biodansa

La biodansa té un objectiu clar: ajudar-te a tornar als orígens, al natural, a l’humà. Et proposo reconnectar amb la teva essència a través de la música per poder establir una connexió autèntica amb l’altre.

Reiki

El reiki és un art mil·lenari japonès en el qual s’utilitza l’energia per actuar sobre els camps energètics. Sent com la tensió desapareix fent servir únicament el poder guaridor dels nostres cossos i ajuda el teu organisme a recuperar l’equilibri natural.

Apliquem el Mètode amb tacte Conscient en el qual l'emissor, a través de les seves mans transmet Reiki (energia vital) a un receptor que pot ser ell mateix o una altra persona per tal de pal·liar o intentar eliminar molèsties i malalties.

El Reiki es basa en la creença que el correcte fluir de l'Energia Vital a través dels diferents chakras és el que assegura un bon estat de salut en l'organisme. Segons aquesta creença, el mal funcionament o bloqueig de l'energia en un o diversos chakras seria el que provoca o agreuja el mal estat de salut, donant lloc a malalties i trastorns.

El Reiki ens ajuda a afrontar la vida amb major equilibri ja que considerem a la persona de manera global en els cossos físic, emocional, mental i espiritual aconseguint un equilibri complet a través de l'Energia Universal. D'aquesta manera, el mateix pacient "pren les regnes" de la seva pròpia sanació.

Massatge californià

El massatge californià és un massatge sensitiu amb el qual treballem el contacte conscient i la respiració amb la finalitat de desbloquejar l’energia. A través de moviments integradors i fluids t’ajudaré a millorar la teva consciència perquè puguis percebre l’entorn amb vivacitat i serenitat.

El massatge californià està dirigit sobretot a les persones que busquin relaxar-se i reconciliar-se amb el seu cos. Suau, basat en despertar els sentits, ofereix un moment de relaxació per a les persones estressades i esgotades. Preconitzant la interiorització, tracta de trobar la riquesa sensorial del cos i sincronitzar-se amb els senyals que aquest envia. Aquest massatge és molt recomanable per a les dones durant l'embaràs i també per a la recuperació post-part.

És un efecte físic alhora que psicològic ja que millora la percepció de l'esquema corporal, l'escolta i l'autoestima, i afavoreix la relaxació.

BENEFICIS

Allibera bloquejos musculars i contractures.

Millora el sistema nerviós central i les connexions perifèriques.

Promou la relaxació muscular.

Alleuja les tensions.

Redueix el dolor de les articulacions.

Redueix els espasmes i rampes.

Beneficia la circulació sanguínia i en conseqüència millora l'oxigenació.

Ajuda a mantenir la pell saludable.

Millora la qualitat del son.

Influeix positivament en la nostra salut, tant física com psíquica.

Tantra

El tantra és una tradició oriental que té les arrels a l’antiga Índia, fa més de 5.000 anys. Tantra significa totalitat i ens permet experimentar un nou camí, més honest amb un mateix, i sentir totes les teves emocions per experimentar amb total plenitud la relació del teu ésser amb la vida. N’hi ha multitud de definicions, experiències, variacions… Però si hi ha una definició clara i concisa dels seus orígens i raó de ser és la que ens dóna la gran professional Maite Domènech en el seu llibre "Iniciació al Tantra: el camí de l’èxtasi interior".

El primer text escrit és el Vigyan Bhairav tantra, el contingut del qual és la conversa que manté Shiva amb la seva esposa Shakti. Units en la postura de Yab-Yum (també dita el nus, postura tàntrica per excel·lència, Shakti asseguda amb les cames per sobre de les de Shiva, unint així els seus genitals i els seus cors), ella li pregunta: “Amor meu, què és l’amor?”. Shiva, en lloc de contestar directament, comença a donar tècniques per aconseguir l’experimentació de cada pregunta que li fa Shakti sobre la mort, sobre la consciència, l’amor… Pretén així que s’experimenti el que és cada cosa i no que s’intel·lectualitzi a través de la ment.

Aquest és l’origen del Vigyan Bhairav tantra, també anomenat El llibre dels secrets, que conté 112 meditacions per arribar a la il·luminació, a la transcendència de la ment i de la mort, 112 meditacions per convertir-se en amor. És interessant ressaltar que només unes poques de totes aquestes meditacions fan referència directa a l’acte sexual. Aquest fet ens indica clarament que el tantra és molt més ampli que el que es pot pensar, sobretot a Occident, on la majoria de la gent es pensa que el tantra és només és una tècnica mística per allargar el plaer sexual.

La paraula Vigyan significa “consciència”, Bhairav significa “l’estat més enllà de la consciència”, i tantra significa “mètode” o “tècnica”.

Per tant, podríem definir el tantra com un mètode per anar més enllà de la consciència.

Maite Domènech. (2014). Qué es el tantra. En Iniciación al Tantra (15).

Barcelona: Editorial Hispano Europea.

Què fem?

La màgia del zen

La màgia de la música combinada amb el moviment i la respiració.

La respiració com a eina de transformació i mitjà per equilibrar l’energia corporal.

Cant de mantres.

Practicar el donar i el rebre.

Treballar la trobada amb l’altre i amb el grup.

Meditacions actives.

Transmutar y elevar l'energia sexual.

Treballar l’obertura, la flexibilitat, l’estabilitat, la sensibilitat i la determinació.

Reconèixer el propi cos i experimentar noves formes de moure’s.

Alliberar judicis i pensaments.

Millorar la comunicació no verbal.

Reconèixer els estats emocionals, corporals i energètics.

Viatjant cap al meu propi zen.

Reconèixer el valor de les preguntes.

Saber des d’on actuem i ens relacionem.

Analitzar si ens coneixem prou.

Valorar si les coses que ens passen i no ens agraden són degudes a una falta d’autoconeixement.

Què passaria si milloréssim la relació amb un mateix?

La conversa com a element transformador.

Les decisions precises i les decisions poc segures.

M’acompanyes en aquest viatge a l’autoconeixement?

Posa’t en contacte amb mi i agafa les regnes de la teva vida.

hola@pereprattorra.com

Pots consultar l’agenda de tallers en el meu blog.

Comença a viure el teu nou jo, la màgia del ZEN

Comença a viure el teu nou jo,

la màgia del ZEN

Subscriu-te al meu newsletter i rebràs informació pràctica per experimentar el canvi (consells, activitats, tallers…)

NOM
E.MAIL
En subscriure-t’hi, acceptes la nostra política de privacitat.